Over ons

Advocatenkantoor Hofland te Etten-Leur levert sedert 1984 juridische diensten aan ondernemers en particulieren. De dienstverlening bestaat zowel uit het verlenen van rechtsbijstand in procedures, als het adviseren en begeleiden van ondernemers, waarbij kwaliteit en snelle communicatie hoog in het vaandel staan.

Omdat advocatenkantoor Hofland daarnaast nauw samenwerkt met notarissen, fiscalisten, accountants en andere juridische specialisten kan u een compleet pakket van diensten worden aangeboden, waarbij het voor u als cliënt een voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft. Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indien u, naar aanleiding van wat u op de site leest, vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 076 – 5013171 of per e-mail: info@advocatenkantoorhofland.nl.

NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN

Advocatenkantoor Hofland is ingeschreven bij de Nederlandse orde van advocaten. www.advocatenorde.nl

HISTORIE

Advocatenkantoor Hofland kent een rijke historie die teruggaat tot 1984, toen mr. René Hofland het kantoor oprichtte en er als advocaat en curator werkzaam was. Sinds 29 juli 2016 versterkt mr. Frederique Hofland het kantoor als advocaat. Gedurende deze periode heeft het kantoor een uitgebreide expertise opgebouwd, met name op het gebied van faillissementsrecht.

Op 2 september 2019 voldeed mr. Frederique Hofland aan alle vereisten van de Verordening op de advocatuur en de Advocatenwet, waardoor zij haar stageverklaring van de Raad van de Orde van advocaten in ontvangst mocht nemen.

Op 10 augustus 2022 overleed mr. René Hofland, waardoor mr. Frederique Hofland in zijn voetsporen trad en de leiding van het kantoor op zich nam.