Over ons

Advocatenkantoor Hofland te Etten-Leur levert sedert 1984 juridische diensten aan ondernemers en particulieren. De dienstverlening bestaat zowel uit het verlenen van rechtsbijstand in procedures, als het adviseren en begeleiden van ondernemers, waarbij kwaliteit en snelle communicatie hoog in het vaandel staan.

Advocatenkantoor Hofland is aangesloten bij Insol Law, een samenwerkingsverband van zelfstandige gespecialiseerde advocaten op het gebied van insolventierecht (www.insollaw.nl)

Omdat advocatenkantoor Hofland daarnaast nauw samenwerkt met notarissen, fiscalisten, accountants en andere juridische specialisten kan u een compleet pakket van diensten worden aangeboden, waarbij het voor u als cliënt een voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft. Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indien u, naar aanleiding van wat u op de site leest, vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 076 – 5013171 of per e-mail: info@advocatenkantoorhofland.nl.

 

INSOLAD

Mr. René Hofland is aangesloten bij de specialisatievereniging Insolad (vereniging insolventierecht advocaten) www.insolad.nl/

NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN

Advocatenkantoor Hofland is ingeschreven bij de Nederlandse orde van advocaten. www.advocatenorde.nl

HISTORIE

  • In de jaren ’60 van de vorige eeuw heeft de grondlegger van het kantoor mr J.A. Decker zich als eerste advocaat gevestigd te Etten-Leur in de oude pastorie van de Hervormde Kerk.
  • Begin jaren ’70 is het kantoor verplaatst naar het huidige adres aan de Oude Bredaseweg 64 in het centrum van Etten-Leur.
  • In 1984 heeft mr René Hofland het kantoor overgenomen.
  • In 2012 is de maatschap Insol Law, een samenwerkingsverband van curatoren – waar mr René Hofland deel van uit maakt – opgericht.
  • Mr Frederique Hofland werd op 29 juli 2016 beëdigd tot advocaat en is sindsdien werkzaam op het kantoor.
  • Op 1 mei 2019 was mr René Hofland al 35 jaar advocaat.
  • Op 2 september 2019 heeft mr Frederique Hofland naar behoren aan de verplichtingen voortvloeiende uit de Verordening op de advocatuur en uit de Advocatenwet voldaan, en daarmee haar stageverklaring van de Raad van de orde van de Orde van advocaten in het arrondissement Zeeland-West-Brabant in ontvangst mogen nemen.

Het team

Jolanda Schipperen

Faillissementsmedewerker

Mr. Frederique Hofland

Advocaat